Cocktail Kill the Peach

2½ cl ρούμι

3 cl χυμός ροδάκινο

1 cl χυμός λάιμ

1 μικρή κουταλιά τριμμένο ροζ πιπέρι

1 φέτα ροδάκινο

 

Σε ποτήρι ανάδευσης (mixing glass) προσθέτετε το ρούμι και μία μικρή κουταλιά τριμμένο ροζ πιπέρι και αναδεύετε ελαφρώς. Στη συνέχεια, προσθέτετε πάγο, το λικέρ Περγαμόντο Κάστρο, το λικέρ Πιπερόριζα (τζίντζερ) Κάστρο, τον χυμό ροδάκινο και τον χυμό στιμμένου λάιμ. Ανακινείτε καλά, σουρώνετε και σερβίρετε σε ψηλό ποτήρι με πάγο, με τρόπο ώστε το ροζ πιπέρι να παραμείνει στο μείγμα. Μπορείτε να γαρνίρετε με μία φέτα ροδάκινο, αφού πρώτα την περάσετε ελαφρώς από τριμμένο ροζ πιπέρι.