Κοκτέϊλ Spicy Clown

30 ml σιρόπι chilli*

25 ml φρέσκος χυμός lime

1 bsp ροζ πιπέρι

3 φέτες αγγούρι

Μέθοδος
Shake

Cocktail
Σε shaker λιώνετε τις φέτες αγγούρι με το ροζ πιπέρι. Προσθέτετε πάγο, το λικέρ Περγαμόντο Κάστρο, τη Μαστίχα Κάστρο, το χυμό lime, το σιρόπι chilli και Bitteráneo Mediterranean Mastiha Bitters. Ανακινείτε, διπλοσουρώνετε και σερβίρετε σε ψηλό ποτήρι με τριμμένο πάγο. Γαρνίρετε με μία φέτα αγγούρι και ροζ πιπέρι. * Για το σιρόπι chilli: Αναμειγνύετε σε blender 3-4 κόκκινες πιπεριές chilli με 1lt νερό και ½ kg ζάχαρη. Το αφήνετε να εκχυλιστεί 1-2 ημέρες ενώ αναδεύετε τακτικά.