Μυστικά Παραγωγής

Η ποτοποιία μας συνδυάζει τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των αλκοολούχων ποτών (εκχύλιση - απόσταξη) με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τυποποίησή τους, τηρώντας πάντα τις μυστικές συνταγές της οικογένειας. 

Η εξαιρετική ποιότητα του νερού και οι κατάλληλες περιβαλλοντικές συνθήκες της περιοχής Ρωμανός, οι οποίες ενισχύουν την σωστή ωρίμανση και αποθήκευση των εκχυλισμάτων και αποσταγμάτων σε δρύινα βαρέλια και ανοξείδωτες δεξαμενές, είναι μερικά από τα μυστικά παραγωγής μας, ενώ, η χρήση 100% φυσικών εκχυλισμάτων είναι αυτή που έδωσε άριστη ποιότητα και ιδιαιτερότητα τόσο στην ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ, όσο και στα υπόλοιπα αποστάγματα και λικέρ που παράγουμε. 

Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με διαλεγμένα συστατικά της καλύτερης ποιότητας. Επιλέγουμε τις καλύτερες ποικιλίες φρούτων, βοτάνων, καρπών και μπαχαρικών, αναζητώντας τα στις περιοχές που αναδεικνύονται καλύτερα τα αρώματά τους και τα χρησιμοποιούμε άμεσα, προκειμένου να αξιοποιήσουμε όλα τα πολύτιμα συστατικά τους. 

Ο συνεχής έλεγχος τόσο στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται όσο και σε όλες τις διεργασίες παραγωγής, αποθήκευσης, εμφιάλωσης και ποιοτικής ανάλυσης των αλκοολούχων ποτών που παράγουμε, μας έχει δώσει την πιστοποίηση ISO 22000 για τρόφιμα και ποτά, παράγοντας που λειτουργεί θετικά και στην ανοδική εξαγωγική δραστηριότητά μας στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία.