Κοκτέϊλ Red Hot Chilli Pepper

30 ml λευκή τεκίλα

20 ml σιρόπι chilli

20 ml φρέσκος χυμός σαγκουίνι

20 ml φρέσκος χυμός lime

Top up grapefruit soda

1 φλούδα σαγκουίνι

1 πιπεριά chilli

Μέθοδος
Shake

Cocktail
Σε shaker προσθέτετε το λικέρ Περγαμόντο Κάστρο, την τεκίλα, το σιρόπι chilli, το χυμό σαγκουίνι και το χυμό lime. Ανακινείτε, διπλοσουρώνετε και σερβίρετε σε ποτήρι με πάγο. Συμπληρώνετε με τη grapefruit soda και αναδεύετε απαλά. Γαρνίρετε με τη φλούδα σαγκουίνι και την πιπεριά chilli. * Για το σιρόπι chilli: Αναμειγνύετε σε blender 7 κόκκινες πιπεριές chilli με 1lt νερό και 1 kg ζάχαρη.