Κοκτέϊλ Red Hot Chilli Pepper

3 cl λευκή τεκίλα

2 cl σιρόπι chilli

2 cl φρέσκος χυμός σαγκουίνι

2 cl φρέσκος χυμός lime

Top up grapefruit soda

1 φλούδα σαγκουίνι

1 πιπεριά chilli

 

Συνταγή Cocktail: 

 

Σε shaker προσθέτετε το λικέρ Περγαμόντο Κάστρο, την τεκίλα, το σιρόπι chilli, το χυμό σαγκουίνι και το χυμό lime (μέθοδος shake). Ανακινείτε, διπλοσουρώνετε και σερβίρετε σε ποτήρι με πάγο. Συμπληρώνετε με τη grapefruit soda και αναδεύετε απαλά. Γαρνίρετε με τη φλούδα σαγκουίνι και την πιπεριά chilli.

 

* Για το σιρόπι chilli: Αναμειγνύετε σε blender 7 κόκκινες πιπεριές με 1lt νερό και 1 kg ζάχαρη.