Η Τεντούρα Κάστρο στο ATHENS BAR SHOW 2015

Η ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – Γ.Π.ΧΑΧΑΛΗΣ συμμετείχε στο ATHENS BAR SHOW που πραγματοποιήθηκε στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2015 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, μία μοναδική εκδήλωση, αφιερωμένη στους bartenders και τους επαγγελματίες του χώρου των ποτών.

Η συμμετοχή μας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς, χάρις και στην τεράστια επισκεψιμότητα της εκδήλωσης, επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, γνώρισαν τα προϊόντα μας και δοκίμασαν τα απίθανα κοκτέιλ που δημιούργησε η ομάδα της ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ, εμπνευσμένη από τη μοναδική γεύση και ποιότητα των λικέρ ΚΑΣΤΡΟ.

Με αφορμή την εκδήλωση αυτή, παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στο κοινό τα λικέρ ΘΥΜΑΡΙ Κάστρο και ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ Κάστρο - δύο νέα, εξαιρετικά προϊόντα της εταιρείας μας, που κέρδισαν τις εντυπώσεις. Οι δύο νέες αυτές δημιουργίες έρχονται να συμπληρώσουν την σειρά λικέρ Κάστρο από 100% φυσικά εκχυλίσματα σε κύβους, ενισχύοντας την προσπάθεια της ποτοποιίας μας να δώσει ιδιαίτερο βάρος στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων από εκχύλιση και απόσταξη με πηγή έμπνευσης βότανα και φρούτα της ελληνικής γης.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Συνεχίζουμε δημιουργικά!

Υποβλήθηκε: 
03/11/2015