Κοκτέϊλ Castro Distinto

2½ cl gin αρωματισμένο με κρόκο Κοζάνης (σαφράν)

3 cl χυμός μήλου

1 cl χυμός λάιμ

1 μικρή κουταλιά τριμμένο ροζ πιπέρι

1 slice of bergamot or ginger

1 φέτα περγαμόντου ή τζίντζερ

 

Σε ποτήρι ανάδευσης (mixing glass) προσθέτετε το αρωματισμένο με σαφράν gin μαζί με μία μικρή κουταλιά τριμμένο ροζ πιπέρι και την αναδεύετε ελαφρώς. Μετά από δύο λεπτά προσθέτετε πάγο στο ποτήρι ανάδευσης μαζί με το λικέρ Περγαμόντο Κάστρο, το λικέρ Πιπερόριζα (τζίντζερ) Κάστρο, τον χυμό μήλου και τον χυμό λάιμ. Ανακινείτε καλά, σουρώνετε και σερβίρετε σε παγωμένο ποτήρι. Προαιρετικά, προσθέτετε μισή κουταλιά ακόμα τριμμένο ροζ πιπέρι στο ήδη σουρωμένο μείγμα. Μπορείτε να γαρνίρετε με μια φέτα περγαμόντου ή τζίντζερ, αφού πρώτα την περάσετε ελαφρώς από τριμμένο ροζ πιπέρι.